Over Erik

Van hobby naar passie

Ik ben Erik Kanis en woonachtig in Kampen (Ov). BBQ-en is mijn lust en mijn leven.
Voor mij is het moment gekomen om mijn liefde voor vuur, vlees en smaak te delen 
met een ieder dit het maar wil ontvangen.

Vanaf mijn geboorte ben ik in de zomermaanden opgegroeid op de camping. Camping 
en BBQ is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tel daarbij mijn interesse voor lekker 
en gevarieerd eten op, het resultaat: een BBQ fanaat!

Mijn interesse voor vuur en vlees is pas echt een hobby geworden in coronatijd. 
Verplicht thuis werken en niet uit eten kunnen met mijn gezin betekende voor mij 
7 dagen per week aan huis gekluisterd zijn. Ikzelf wist dat het mentaal zwaar zou worden 
als ik niet een hobby aan huis wist te krijgen. Niet veel later heb ik twee kamado's 
aangeschaft en heb ik mij volledig in de wereld van het BBQ-en gestort. Een hele gave 
ontdekkingsreis, omdat low & slow BBQ-en een hele nieuwe ervaring werd. 
Al snel had ik door dat het technische deel van werken op een BBQ mij gemakkelijk af 
ging. Daarna ben ik mij gaan richten op smaken, bereidingstechnieken en presentatie. 
Tegelijkertijd was mijn beste maat Vernon met hetzelfde bezig en hebben wij onze 
krachten gebundeld door voor de lol een Instagramprofiel aan te maken, Grill Matties 
was geboren. Niet wetende dat het delen van onze hobby zoveel mensen zou trekken, onze pagina groeide en groeide. In die tijd hebben we heel veel nieuwe mensen, producten en merken leren kennen. Een hele gave tocht die ons op veel plekken heeft gebracht, waaronder werken als demo chefs op BBQ evenementen en het organiseren van catering klussen. Daarbij hebben wij de kans gekregen om met  verschillende bedrijven samen te werken. Tot op de dag van vandaag is Grill Matties een fantastisch hobby-project, waar ik met alle liefde aan werk samen met Vernon.
 

Naast een hobby met Grill Matties, ben ik op professioneel gebied toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb 22 jaar gewerkt binnen de zorg, maar heb mij beseft dat ik de komende jaren buiten die sector mijn uitdagingen wil zoeken. Een beslissing nemen voor verandering betekende voor mij automatisch het volgen van mijn hart en mijn passie.  Het heeft mij doen besluiten om Aan Tafel Met Erik te lanceren, met als doel mijn liefde voor alles wat met smaak, vuur en vlees te maken heeft te gaan delen met iedereen die dezelfde  interesses heeft. Op de pagina diensten leg ik uit wat ik zoal te bieden heb.  En mocht u nou in contact met mij willen komen over zaken die ik niet als diensten heb omschreven, klik dan hier en stel gerust uw vraag.

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.